Fireside Gathering

I år kan vi presentera en grym nyhet för alla Hearthstone-spelare: Lan Estrads alldeles egna fireside gathering!

Under onsdagen på lanet kommer från lunch och framåt en del av caféet tillägnas Hearthstone! Utmana andra lan-deltagare på veckans brawl, diskutera nya coola idéer till decks eller bara ha det allmänt gött! Vid 14:00 kommer vi köra igång några små tävlingar där det finns möjlighet att vinna lite priser! Dessutom får alla som är med på gatheringen en Fireside cardback, så missa inte det!

Alla är välkomna, såväl nybörjare som experter. Även folk med besökspass får vara med i tävlingarna under fireside gathering! I caféet gäller att man får spela på telefoner eller surfplattor, laptops eller stationära datorer är ej tillåtna.

Länk till gatheringen på battle.net

Vi spelar på EU-servern. Lan Estrad Fireside är helt fristående från den större HS turneringen (den kräver fortfarande datorplats för deltagande)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *