19 juni, 2017

Crew

Vill du vara med och arrangera ett av regionens största lan?

Nu söker Lan Estrad crew till höstens arrangemang!
Under höstlovsveckan (vecka 44) arrangeras Lan Estrad i Alingsås, fullspäckat med e-sportturneringar, cosplay och allt annat som hör ett LAN till. Eventet lockade förra året 400 ungdomar från hela regionen och växer stadigt. Därför behöver också vi i arrangörsgruppen allt mer hjälp!

Som crew på Lan Estrad är man med och förbereder eventet och bygger upp allting dagen innan det börjar. Under lanet jobbar man i skift och gör en mängd olika saker. Det kan vara allt från att stå i caféet eller rigga med utrustning till streaming, till att finnas på plats och se till att alla deltagare får en så bra upplevelse som möjligt. Som crew har man också goda möjligheter att påverka aktiviteterna som sker under lanet, och man får gärna driva igenom egna nya idéer.
Utöver allt man lär sig och allt roligt man får arrangera så blir man också en del av ett härligt gäng med alla andra crew. Under hösten håller dessutom arrangörsgruppen i en kvällsaktivitet då det bjuds på mat för att tacka alla som hjälpt till.

Känns detta som något för dig?
Är du 15 år eller äldre?
Skicka i sådana fall en ansökan till crew@lanestrad.com med följande:
Namn
Ålder
Boendeort
Kort personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa som crew, eventuella tidigare erfarenheter av liknande arrangemang och vad som intresserar dig mest på ett LAN.

Sista dag för anmälan 31:e augusti 2017