13 september, 2016

Nyheter

Årets stream!

Nu kör vi igång årets stream! Kolla in oss och se vilka som tar hem segern i finalen på: https://go.twitch.tv/lanestrad

Fireside Gathering

I år kan vi presentera en grym nyhet för alla Hearthstone-spelare: Lan Estrads alldeles egna fireside gathering!

Under onsdagen på lanet kommer från lunch och framåt en del av caféet tillägnas Hearthstone! Utmana andra lan-deltagare på veckans brawl, diskutera nya coola idéer till decks eller bara ha det allmänt gött! Vid 14:00 kommer vi köra igång några små tävlingar där det finns möjlighet att vinna lite priser! Dessutom får alla som är med på gatheringen en Fireside cardback, så missa inte det!

Alla är välkomna, såväl nybörjare som experter. Även folk med besökspass får vara med i tävlingarna under fireside gathering! I caféet gäller att man får spela på telefoner eller surfplattor, laptops eller stationära datorer är ej tillåtna.

Länk till gatheringen på battle.net

Vi spelar på EU-servern. Lan Estrad Fireside är helt fristående från den större HS turneringen (den kräver fortfarande datorplats för deltagande)

Bokningen igång igen!

Efter några dagar med tekniska problem är nu återigen vårt bokningssystem igång!
Se till att säkra era platser till Lan Estrad 2017 med en gång!

Om ni fortfarande upplever problem rörande era bokningar skulle vi uppskatta om ni kontaktade info@lanestrad.com snarast möjligt, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.

Hoppas vi ses den 31:e oktober!

Biljettsläpp torsdag 5:e oktober!

Nu närmar det sig Lan Estrad 2017 som går av stapeln den 31:e oktober! Årets lan blir det femte i ordningen och vi i Lan Estrad Crew är taggade till tusen!

Lan Estrad 2017 kommer komma tillbaka med allt grymt från tidigare år, och dessutom har vi en del nya saker på gång som kommer presenteras om ett tag! Håll ögonen öppna här på hemsidan och på Facebook för mer info!

Biljetterna till Lan Estrad 2017 släpps nu på torsdag, den 5:e oktober, klockan 18:00. En länk till bokningssystemet kommer dyka upp under fliken bokning här på hemsidan och där finner ni också instruktioner för hur bokning och betalning går till. Se till att vara tidigt ute för att få era favoritplatser!

Crew till Lan Estrad 2017

Nu börjar de första stegen mot Lan Estrad 2017 att tas!
Vi söker taggade människor som vill vara Crew under årets arrangemang som går av stapeln under höstlovet!
Gå in på fliken ”Crew” här på hemsidan för mer information om du är intresserad.